mei 14 2020 0Comment
Veiligheidscultuur Arbo Veiligheid

Veiligheidscultuur webinar

Safety Analyse biedt het webinar ‘Melden en Opvolgen ARBO- en Milieu incidenten’ aan op 27 mei en als alternatief op 4 juni.

In dit webinar wordt u geïnformeerd over hoe meldingen van ARBO- of milieu incidenten in uw organisatie geregistreerd en opgevolgd kunnen worden en hoe hiermee de veiligheid en kwaliteit verder te verbeteren.

Veiligheidscultuur ARBO Veiligheid Incidenten

Waarom registreren van meldingen?

Het registreren van ARBO- of Milieu incidenten geeft een helder inzicht waar u de veiligheid van uw organisatie kunt verbeteren. Kleine incidenten kunnen grote gevolgen hebben en zijn soms simpel te voorkomen. Wie kent niet de spreekwoordelijke bananenschil die iedereen ziet liggen, maar die niemand opraapt en weggooit?

Het registreren en opvolgen meldingen van ARBO- of Milieu incidenten geeft een organisatie de mogelijkheid te ontdekken waar de veiligheid verbeterd kan worden. Het is bekend dat een hogere veiligheid leidt tot kwaliteits- en rendementsverbetering.

In het webinar wordt besproken en getoond hoe op een laagdrempelige wijze, meldingen geregistreerd, opgevolgd en afgesloten worden en welke management informatie dit oplevert.

Data

Het webinar van 50 minuten wordt op woensdag 27 mei om 10.00 uur en op donderdag 4 juni om 13.30 uur gehouden. 

Agenda en sprekers

Veilig weken door Ron Haandrikman, Veiligheidskundige en eigenaar van Safety Analyse

Praktijkdemonstratie van de SAC-tool door Arthur Enklaar, Veiligheidskundige en Software Ontwikkelaar, eigenaar van Zero Coding Power

Rendement van de SAC-tool door Hans op ’t Landt, Crisis Manager en Business Continuity Specialist, eigenaar van MarkLandt-BCM.

Vragen (en antwoorden)

Aanmelding

Klik op deze link op u aan te melden voor dit gratis webinar. Na uw aanmelding ontvangt u instructies hoe u aan het webinar kunt deelnemen.