Safety Analyse
Uitgelichte afbeelding

management, managementsysteem, beleid

 

 

 

 

 

 

Kwaliteit

Er zijn producten en diensten van goede kwaliteit en van slechte kwaliteit. Natuurlijk wil iedereen goede kwaliteit leveren. Dat kan alleen als er procesmatig en planmatig wordt gewerkt. Analyseren en plannen zijn daarin de sleutelwoorden: Wat wilt u en hoe wilt u dit realiseren? Het ISO 9001 kwaliteitssysteem schept duidelijkheid in uw organisatie wat betreft verantwoordelijkheden, procedures en werkinstructies. Maar het geeft ook een signaal naar uw klanten, dat u voortdurend bezig bent de kwaliteit te bewaken.

ISO 9001

  • duidelijke afspraken m.b.t. taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden
  • werken volgens werkinstructies en procedures
  • efficiënte bedrijfsvoering
  • kostenreductie

Een ISO 9001 papiertje aan de muur mag geen doel op zich zijn. Het is wel de kroon op uw inspanningen. En het herinnert u en uw medewerkers aan de opdracht van elke dag: kwaliteit moet je doen!

Kwaliteit is net iets meer dan voldoen aan de steeds toenemende uitgesproken en vanzelfsprekende verwachtingen van de interne en de externe klant.

De Safety Analyse link tussen veiligheid en kwaliteit

Veiligheid is een integraal onderdeel van de bedrijfscultuur van Safety Analyse. Het is een van de kernwaarden van ons bedrijf. Kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu (QHSE) zijn zaken die we proactief benaderen. Zo creëren we een veilige omgeving op alle Safety Analyse kantoren en werkplekken.

QHSE-coördinatoren en auditoren bewaken al onze activiteiten. Daarmee zorgen zij ervoor dat er op alle werkterreinen gevolg wordt gegeven aan het bedrijfsmanagementsysteem, een integraal systeem van procesdocumenten, tools en technologieën ontworpen om te voldoen aan de eisen op het gebied van werkprocessen, kwaliteit en HSE.

Alle medewerkers zijn er bovendien voor verantwoordelijk dat Safety Analyse een veilige, efficiënte en effectieve organisatie is, zowel op de kantoren als op locaties. We willen niet dat iemand gekwetst of gewond raakt. Dat is vermijdbaar, onnodig en moreel onacceptabel.

In onze visie zijn mensen het belangrijkste kapitaal van de organisatie. Daarom streven we ernaar de juiste dingen te doen en voortdurend vooruitgang te boeken. Ons kwaliteitssysteem biedt een handleiding en ondersteuning om onze processen steeds te verbeteren (Plan Do Check Action PDCA).

Kwaliteit bereiken we alleen wanneer alle stakeholders tevreden zijn over onze prestaties.

 

Spring naar toolbar