Safety Analyse
Uitgelichte afbeelding
VCA | VCA bedrijfscertificaat | VCA Certificaat | VCA Certificering VCA 2017/06 (bedrijfs) certificering (VCA*, VCA** en VCA-P)

VCA betekent VGM Checklist Aannemers. (VCA certificaat).
Organisaties die VCA gecertificeerd zijn tonen ermee aan, dat ze voldoen aan gestandaardiseerde normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. 

Minder ongevallen op het werk bij VCA-bedrijven

Organisaties met een VCA certificaat voldoen in de praktijk aan belangrijke Arbowet- en regelgeving, worden periodiek onafhankelijk getoetst en dragen gestructureerd zorg voor VGM zaken.

Voordelen

  • verplichtingen vanuit de Arbowet zijn gewaarborgd
  • uw medewerkers zijn opgeleid en dus veiligheidsbewust
  • u voldoet aan de eisen van de opdrachtgever
  • u voldoet aan de eis van ondersteuning van een veiligheidskundige

Certificering

Met Safety Analyse kunt u op een vrij eenvoudige manier het VCA-certificaat behalen. Wij maken een analyse van uw organisatie. Vervolgens stellen we een documentatiesysteem samen, met daarin een praktisch overzicht van alle procedures, instructies en te gebruiken formulieren. Tot slot wordt het nieuwe kwaliteitssysteem ingevoerd, waarbij Safety Analyse ervoor zorgt dat uw werknemers goed worden geïnstrueerd en begeleid.

Onderhoudsabonnement certificering

Door middel van een onderhoudsabonnement kan een deel van de inspanningen om gecertificeerd te blijven, structureel door ons worden ingevuld. Dat houdt in dat met u wordt afgesproken welke activiteiten ieder jaar voor u worden uitgevoerd.

Gedurende het abonnement kunt u gebruik maken van onze telefonische ondersteuning van onze helpdesk voor uw vragen m.b.t. uw cerificering(en) en Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E).

Voor controle op persoonsgebonden VCA certificering klik op de site van SSVV.

Filmpje gemaakt door SSVV

 

Spring naar toolbar