Safety Analyse
Uitgelichte afbeelding

Safety Analyse maakt een SWOT Analyse van de sterke en zwakke punten, kansen en bedreigingen in uw organisatie en maken dan een Plan van Aanpak (PvA).

Met eigen medewerkers naar uw bedrijf, product of dienst en omgeving kijken, leidt tot een tunnelvisie. Betrek daarom verschillende deskundigen bij de analyse om een zo breed en objectief mogelijke analyse te maken. Zo krijgt u het beste overzicht van de competenties van uw organisatie en de situatie waarin deze zich bevindt. Een multidisciplinair team heeft nog een ander belangrijk voordeel. Managers hebben er de voorkeur van bepaalde SWOT-elementen vanwege persoonlijke voorkeuren of stokpaardjes sterker aan te zetten of bewust achterwege te laten. Betrek daarom buitenstaanders van andere disciplines in de analyse.

Door doelen SMART te maken, is de kans het grootst dat ze ook daadwerkelijk worden bereikt. SMART staat voor vijf woorden en door aan deze woorden te voldoen, is de kans op succes het grootst.

SMART staat voor de woorden: Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch & Tijdsgebonden. Doelstellingen die SMART zijn voldoen aan deze woorden.

De afgelopen jaren heeft Safety Analyse een uitstekende reputatie in de industrie sector opgebouwd. Onze maatregelen voldoen aan de geldende normen en regelgeving en overtreffen deze zelfs. Managementsystemen worden voortdurend herzien en verbeterd om vooruitgang te boeken en tot betere resultaten te komen. Door continue aandacht voor QHSE zijn onze medewerkers zeer deskundig in het signaleren van risico’s en het voorkomen van onveilige situaties en kunnen dat uitstekend overbrengen naar de medewerkers in uw organisatie.

Werkvergunning software (o.a. Deltalinqs) digitaal en analoog, Lock Tag Out LoTo, Machineveiligheid software SARP d.m.v. Software bijna ongevallen SAC Safety Analyse Card, TRA, LMRA wij helpen uw organisatie graag met het implementeren en verder ontwikkelen hiervan zodat (bijna) ongevallen tot een minimum beperkt worden.

Spring naar toolbar